zondag 24 juni 2018

Nieuws:

Dit doen Oosterduiners niet.

Het is fijn dat Oosterduiners zich ervan bewust zijn dat zij in weelde leven. Het bos is mooi. Om dat zo te houden moeten we alert en actief blijven. Daarom is het bijgaande tafereel vrijwel direct opgevallen bij Oosterduiners.

Het plastic blijkt de verpakking van meubels te zijn, gedumpt bij de vuilcontainers aan de rand van het bos. Of de dumper een Oosterduiner is? Dat is nauwelijks denkbaar. Dat zal overigens snel genoeg blijken. Het plastic was voorzien van naam en toenaam van de klant van een meubelbedrijf in Assen. De gemeente Noordenveld is op de hoogte gesteld en zal passende maatregelen nemen.

Ziet u ook dergelijke taferelen? Mail naar bestuur@oosterduinen.nl. Niet om te klikken, maar om waakzaam te blijven en ons bos te houden zoals het nu is: weelde.

Geen reacties

Ook reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.

Poll - uw mening telt

Heeft u interesse om uw huisje te huur aan te bieden via deze website?

Ga naar het Poll archief