Wilt u helpen de bereikbaarheid van hulpdiensten te bevorderen?

Op zaterdag 27 april jl. deden we met succes een oproep voor vrijwilligers, in het kader van het project brandveiligheid. Het cluster vindbaarheid bijv. heeft voldoende aanmeldingen om aan de slag te gaan. Voor het  cluster ‘Bereikbaarheid’ herhalen we deze oproep.

Vooral voor het cluster Bereikbaarheid zijn meer mensen nodig. Centraal hierin staan onze wegen, waarvoor best wat beslissingen dienen te worden genomen. Wilt u daar nog eens goed naar kijken en u dan opgeven voor een werkgroep? Ook voor de werkgroepen onder het cluster Gedrag zijn nog meer vrijwilligers nodig. Wacht daarom niet langer en meld u per omgaande aan!

We zien uw aanmelding graag uiterlijk donderdag 16 mei 2019 tegemoet.

INFO OVER DE TAKEN
PLAN opstellen voor aanpassing wegen conform de richtlijnen: verbreden, boch-
ten verruimen, opsnoeien, kappen, herplanten, realiseren keerpunten brand-
weer.

1 reactie

 1. Jan de Vries

  16 juni 2019 at 23:09

  Geachte werkgroep,

  De huisnummers 48 en 49 in Oosterduinen A liggen aan een toegangsweg die niet op een kaart staat.

  Dit heeft tot gevolg dat mensen die 9331WB 48 of 9331WB 49 in de routeplanner ingeven naar een verkeerde plek gestuurd worden. Namelijk naar de weg net ten noorden van deze huizen. Dat is de dichtstbijzijnde weg die wel op een kaart staat.

  Een brandweerauto die een routeplanner gebruikt zal dan ook verkeerd rijden.

  Met vriendelijke groet,
  Jan de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© 2020 Website oosterduinen.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑