vrijdag 10 mei 2019

Nieuws:

Wilt u helpen de bereikbaarheid van hulpdiensten te bevorderen?

Meld u aan als lid van een van de werkgroepen in het kader van het project brandveiligheid. Op zaterdag 27 april jl. deden we een oproep voor vrijwilligers. Met succes, want daar is goed op gereageerd. Het cluster vindbaarheid bijv. heeft voldoende aanmeldingen om aan de slag te gaan. In tegenstelling echter tot het cluster ‘Bereikbaarheid’.

Daarom herhalen we deze oproep. Vooral voor het cluster Bereikbaarheid zijn meer mensen nodig. Centraal hierin staan onze wegen, waarvoor best wat beslissingen dienen te worden genomen. Wilt u daar nog eens goed naar kijken en u dan opgeven voor een werkgroep? Ook voor de werkgroepen onder het cluster Gedrag zijn nog meer vrijwilligers nodig. Wacht daarom niet langer en meld u per omgaande aan!

We zien uw aanmelding graag uiterlijk donderdag 16 mei 2019 tegemoet.

INFO OVER DE TAKEN
PLAN opstellen voor aanpassing wegen conform de richtlijnen: verbreden, boch-
ten verruimen, opsnoeien, kappen, herplanten, realiseren keerpunten brand-
weer.

Geen reacties

Ook reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.

Poll - uw mening telt

Heeft u interesse om uw huisje te huur aan te bieden via deze website?

Ga naar het Poll archief