Door de nieuwe webredactie is er met enthousiasme een nieuwe website gemaakt. Ook nieuw is het ‘bosbericht’ (digitale nieuwsbrief) die maandelijks zal worden verzonden, met daarin de kern van het nieuws.

De vernieuwde webredactie is een aparte werkgroep geworden, in nauw contact met het bestuur.
Hoofddoel van de website is actuele informatie toegankelijk maken om inzicht te geven in de VvHE Oosterduinen en het huidige transitieproces. Om de taak  behapbaar te houden is het interactieve deel vervallen, zoals reactiemogelijkheden en de poll. Uiteraard zijn er wel contactformulieren om contact te leggen met het bestuur van de VvHE of de webredactie.

Inschrijving op het ‘bosbericht’ (maandelijkse digitale nieuwsbrief) kan in de kolom rechts of helemaal onderaan de pagina.

Alle foto’s zijn (worden) gemaakt in de Oosterduinen. Dat we behoren tot Natuur Netwerk Nederland is zichtbaar.

De komende tijd zullen er nog aanpassingen gedaan worden op de website qua opmaak en op de diverse pagina’s. De berichten op de homepage zijn wel steeds actueel.