De Oosterduinen is in transitie naar kwaliteitsverbetering. Vanuit deze positieve stroom wordt een magazine uitgebracht, waarin de waarden van ons bos en het samen daarin verblijven belicht worden.
Interviews, natuurfoto’s, informatie, een verkiezing, bosbeheer, geschiedenis, Oosterduinen in actie, een kinderpagina… voor ieder wat wils.

Met het vallen van het blad, valt dit bosblad in uw bus.’ Het bosblad wil het gevoel aanspreken, wat de natuur al vanzelf doet wanneer we ervoor open staan. Het 28 pagina’s tellende (duurzame) full-color blad is met enthousiasme gemaakt door ervaren vrijwilligers uit de communicatie commissie van vereniging Oosterduinen.

Naast verspreiding onder de eigenaren van de 430 huisjes, willen we ook graag permanente huurders bereiken. En we stellen extra exemplaren beschikbaar voor huisjes waar vakantieverhuur plaatsvindt.
De verspreiding gebeurt in samenwerking met gemeente Noordenveld, omdat de vereniging niet over de adressen van niet-leden beschikt. Daarbij blijven de privacygrenzen gerespecteerd.

Het bosblad zal mede voor inwoners/ bezoekers van het dorp Norg verkrijgbaar zijn. Wanneer u graag een (extra) exemplaar wilt dan kunt u deze vanaf 15 oktober op diverse locaties vinden, o.a. in de Brinkhof.
Wanneer het bosblad positief wordt ontvangen, wordt een jaarlijkse uitgave overwogen.