Op initiatief van een aantal Oosterduiners organiseert de Stichting Welzijn in Noordenveld binnenkort twee zondagse wandelingen. Het doel van deze wandelingen is om op een ongedwongen manier nader kennis met elkaar te maken.

Op zondag 10 november is er een HISTORISCHE HERFSTWANDELING.
Rudy Rijks van de Historische Vereniging Norch gaat onderweg vertellen over de geschiedenis van ons mooie dorp. Start- en eindpunt Café Zwaneveld aan het Oosteind.
FLYER

Op zondag 1 december gaan we op excursie vanuit Natuurplaats Noordsche Veld. Tijdens de WARME WINTER WANDELING vertelt een gids ons van alles over dit prachtige bos- en heidegebied.
FLYER

Voor beide wandelingen geldt dat deelname € 5,00 p.p. kost. Hiervoor ontvangen we je tussen 10:30 en 11:00 uur met een kopje koffie of thee, daarna gaan we op pad om zo’n 5 kilometer te lopen. Met een soepje op 10 november en een kop snert op 1 december sluiten we de ochtend gezellig af. Kinderen zijn welkom, honden mits aangelijnd.  

In verband met de soep stellen we het op prijs als je je van te voren aanmeldt. Dat kan via afienbaving@welzijninnoordenveld.nl of 06-37430610. Ook voor al je vragen!