… is er afgelopen jaar gewerkt binnen vereniging Oosterduinen. Fantastisch hoeveel talent, expertise en niet te vergeten héél veel vrije tijd, gratis! geschonken is ten behoeve van de veiligheid, saamhorigheid en een natuurlijk verblijf voor íedereen in ons bosgebied. Chapeau! Chapeau! Chapeau! Of op zijn Drents  gezegd: ’t Kun minder.

Alles benoemen wat georganiseerd, geschreven, bedacht en bereikt is zou een lijst worden waarvan je dol wordt.
Lees, voor een indruk, maar eens de nieuwsberichten van het jaar 2019 op deze website terug. En de tijd die het lezen je kost mag je 100 keer verdubbelen, om een notie te krijgen hoeveel energie er ingezet is. Als dát geen teken van vertrouwen in de toekomst van de Oosterduinen is…

Vereniging Oosterduinen verheugt zich op weer een nieuw jaar vol gedrevenheid!
(in alfabetische volgorde) Bestuur, bosclub, brandveiligheid-werkgroepen, communicatiecommissie, exotenclub, glasvezelteam, juridisch advies, lief & leed commissie, naoberschaps-activiteitencommissie en de commissie voor (aanvullend) wegenonderhoud.