KMK Infra is op 21 juni gestart met onderhoud op de N858 tussen Norg en Donderen  (Donderseweg). Hierdoor zijn veel aanliggende woningen niet te bereiken via de  Donderseweg. Als omleiding is de Grote Kampweg aangewezen. Door de vele regenval van  afgelopen maandag is deze route niet meer geschikt. Dit zorgt voor overlast. Om deze  overlast te beperken zijn een aantal extra maatregelen genomen. Met dit bericht brengen wij u hiervan op de hoogte.  

Om de bereikbaarheid van uw woning te verbeteren hebben we deze maatregelen  genomen:  

• Tot en met dinsdag 29 juni kan de N858 gebruikt worden om uw woning te bereiken  (graag met gepaste snelheid i.v.m. werkzaamheden die doorgaan).  

• Tijdens asfalt- en belijningswerkzaamheden kunt u GEEN gebruik maken van de  N858, maar van de Voorsteweg en de Grote Kampweg (met uitzondering van  fietsers).  

De asfaltwerkzaamheden zijn op:  

– woensdag 30 juni en donderdag 1 juli  

– woensdag 7 juli en donderdag 8 juli  

Van vrijdag 2 juli tot dinsdag 6 juli kan de N858 gebruikt worden. In de loop van dinsdag 6 juli  zal de rijbaan worden gereinigd met een wegdekreiniger. Vanaf dat moment is de N858 niet  meer berijdbaar.  

Verkeersregelaars informeren gebruikers van de weg over de bereikbaarheid van de  verschillende woningen in het gebied.  

Delen van de N858 zijn tijdelijk afgesloten. Bijvoorbeeld tijdens het aanbrengen van asfalt of  bij het aanstraten van inritten. Dit zijn werkzaamheden waarvan de omvang pas in de loop  van de werkzaamheden duidelijk wordt. Hiervoor vragen we uw begrip. 

In de periode tot 29 juni hopen we dat de zandwegen genoeg opdrogen, zodat we deze weer  geschikt kunnen maken als omleidingsroute tijdens.  

Als u vragen over de werkzaamheden heeft kunt u contact met één van onderstaande  opnemen.  

Provincie Drenthe – Mark Braam – (06) 11 617 928 – omgevingsmanager  KMK Infra – Niels Kemkers – (06) 15 005 224 – uitvoerder