De ontwikkelingen in Oosterduinen staan niet stil. Er worden stappen gezet om het bos toekomstbestendig te maken en een upgrade te geven. Hierbij heeft de VvHE Oosterduinen een leidende rol en wordt samengewerkt met lokale overheden. Belangrijk is het perspectief van legaal permanent verblijf, maar minstens zo belangrijk zijn de bescherming van de natuurwaarden en de veiligheid in het bos.

Met veiligheid bedoelen we in dit geval de brandveiligheid en bereikbaarheid voor hulpdiensten. De Vereniging van Huiseigenaren Oosterduinen beijvert zich met hulp van werkgroepen, die zich bezighouden met o.a. deze bereikbaarheid en brandveiligheid. In het Oosterduinen Journaal van 29 september vertellen mensen van deze werkgroep over de vorderingen. U kunt reageren in de uitzending via de chat.

Verder in het Oosterduinen Journaal 29 september
Wegen en paden, de visie van de gemeente Noordenveld.
-Vindbaarheid van huizen in het bos
-Actuele stand van zaken van de transitie (upgrade) van Oosterduinen
-Bijeenkomst experts om concrete plannen te maken

Hoe kunt u het Oosterduinen Journaal bekijken?
-Live op 29 september 20.30 uur via de onderstaande Youtube

-Als u niet live kunt kijken, dan is het mogelijk om via deze link het programma terug te zien. Echter, dan is reageren in de uitzending niet mogelijk.