De Vereniging is op zoek naar een aantal vrijwilligers voor het netjes houden van de omgeving rondom de diverse afvalcontainers. We merken dat er in de praktijk geregeld afval naast de containers terecht komt, of dat het anderszins slordig oogt. Dit is natuurlijk niet wat we willen uitstralen als Oosterduinen. We zoeken dan ook een aantal mensen die hier actie in wil nemen, door bijvoorbeeld afval alsnog in de containers te gooien en rondom de containers te vegen. Het hoeft niet veel werk te zijn, zeker niet als er een groepje is die dit gezamenlijk wil doen.

Verder zoeken we iemand voor de ‘Technische Commissie’, die zo af en toe wat klusjes wil doen, zoals bijvoorbeeld het ophangen van een brievenbus of andere voorkomende zaken.

Bent u geïnteresseerd in één van deze taken, meldt u zich dan bij het secretariaat: secretariaat@oosterduinen.nl