Wie zijn wij?

AANGENAAM KENNISMAKEN!
VvH Oosterduinen, graag tot uw dienst!

De Vereniging van Huiseigenaren Oosterduinen stelt: “Het zijn niet alleen de bospaden die ons verbinden. Er is méér!”. Hierbij wordt de kwaliteit van het verblijf in het bos Oosterduinen bedoeld. En passie voor dat bos. In het bos hebben wij ons rijk bezit. We kunnen er afstand nemen van dagelijkse beslommeringen en genieten van het ritme van de natuur. Dit diepe besef is de drijfveer van onze vereniging.

Wat doet VvH Oosterduinen?
Onze vereniging behartigt belangen van haar leden en zet zich in om gesprekspartner te zijn van organisaties en overheden die invloed hebben op ons bos. We zijn aanspreekpunt voor leden in goede en slechte tijden. We organiseren onderhoud van de wegen en hebben goede contacten met hulpdiensten, politie en gemeente Noordenveld. Er zijn commissies die zich richten op deeltaken, zoals de wegen en communicatie. De technische commissie beijvert zich voor het verwerven van breedband internet in het bos. Zie kop: glasvezel.

Stip aan horizon
Leden hebben een toekomstvisie geschreven, die toetssteen is voor beleid. U ziet in deze visie de vijf idealen die wij belangrijk vinden. Deze visie staat elders op deze website http://oosterduinen.nl/toekomstvisie-2016-2021/

Cijfers en bedragen
In Oosterduinen staan ongeveer 400 huisjes, de vereniging telt 200 leden. Dat moeten er op termijn natuurlijk 400 worden. De contributie bedraagt met ingang van 2017 slechts 40,- per jaar. Voor de ledenvergaderingen worden de leden persoonlijk uitgenodigd, doch ze worden ook op deze website aangekondigd. Verslagen leest u onder ‘Vergaderingen en Verslagen’.

Bereikbaarheid bestuur
Voorzitter van het vijfkoppige bestuur is Albert Koele. U kunt het bestuur mailen: bestuur@oosterduinen.nl

Poll - uw mening telt

Heeft u interesse om uw huisje te huur aan te bieden via deze website?

Ga naar het Poll archief