Wie helpt paaltjes plaatsen?

Auteur: Redactie op 13 oktober 2023

Beste Oosterduiners,

Onlangs heb je van de gemeente Noordenveld brieven gehad over de omnummering van C en D en de woningen aan de voorsteweg.
Onze werkgroep heeft de taak op zich genomen om alle huisnummerpaaltjes te plaatsen, zodat de vindbaarheid wordt vergroot.

Een grote klus die we graag met z’n allen willen klaren. Help je mee?

Op 8 november willen we gaan we beginnen met het plaatsen van de huisnummerpaaltjes bij vrijwel alle woningen in het c- en d-vak.
We zoeken daarom per straat een aantal buren om de paaltjes te plaatsen en per straat of cluster van straten een coördinator om alles soepel te laten verlopen.

De coördinator is het contact tussen de werkgroep en de straat en zorgt, indien nodig, nog voor een aantal buren die in hun straat de huisnummerpaaltjes gaan plaatsen.

De paaltjes kunnen met behulp van een schep tot een diepte van 40 tot 50 cm onder het maaiveld worden ingegraven. Er moet hierbij natuurlijk worden voorkomen dat kabels en leidingen (zoals KPN, water, gas, elektra) worden beschadigd . Wij hebben hiervoor een zogeheten Klick-melding gedaan waardoor de ligging van alle kabels en leidingen nagenoeg bekend is. Hier zullen we de coördinatoren over informeren.

Wil jij het plaatsen van de huisnummerpaaltjes in jouw straat meehelpen coördineren en/of wil je meehelpen met het plaatsen van de paaltjes?

Stuur dan voor 1 november een mailtje naar transitie.oosterduinen@gmail.com en vermeld daarbij:

– je naam :
– je (nieuwe) adres :
– je telefoonnummer (mobiel) :
– de nieuwe straatnaam (of namen) die je onder je hoede neemt

Als je je aanmeldt, dan ontvang je binnenkort een instructie van ons over de nadere aanpak.

We horen graag van jullie.

Met een vriendelijke groet

Bart Wiegers, Hermine Schoneveld, Erik van den Berg, Jos Kerstholt en Jan Kruize

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *